buikspieren getraind - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu buikspieren getraind - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu

buikspieren getraind

Door: Francisca

Blijf op de hoogte en volg Francisca

26 Februari 2010 | Duitsland, Wiesbaden

Vandaag zouden we een lekker kort dagje hebben, want we mochten eigenlijk rond half 4 naar huis. We waren gister lang gebleven, dus vandaag konden we heeeerlijk eerder weekend gaan vieren!
Nou ik kan je zeggen: Met een Spanjaard als Carlos op de kamer..dan ben je niet vroeg weg hoor!

Vanmorgen eerst een mailtje gestuurd met het werk wat ik gister had gedaan voor Carlos met Access en natuurlijk een cc naar mijn begeleider. Hehe.. Heel slim toch :D
Ik was tussendoor even naar de Nederlander gegaan om wat te laten inscannen en toen ik terugkwam was Aniet ineens weg! Dat was om 3 uur 's middags :O Haha. Die was naar de kamer van haar begeleidster en daar werd haar wat uitgelegd. Dus ik weer verder werken aan mijn opdracht...
Werd ik ineens geroepen door Carlos of ik hem even kon helpen met Access weer! Dus ik voor de zekerheid vragen of hij mij wel bedoelde.. Haha..Ja dus!
Nou toen begon het lachen dus weer..
Ik vraag me af wat ze daar betaald krijgen om met hem te werken, hahaha! (ik niks)
Opsomming waarom er zo gelachen werd:
- Elke keer kregen de tabellen en queries weer een andere naam, waardoor hijzelf ook bijna geen overzicht had;
- Hij ging 2x dezelfde query in een tabel stoppen, waardoor hij ineens niet meer wist waar die dubbele vandaan kwamen;
-Hij werd boos op Bill Gates, hoe hij dit programma heeft kunnen maken;
-Hij ging nog een paar Nederlandse zinnen leren;
-alle scheldwoorden in verschillende talen gehoord;
- etc etc etc...
Na 2 uur kwam Aniet eindelijk terug en mocht ik ook naar huis :D Hahaha!
WEEKEND!!:D

Morgenmiddag komen mama en Stefan gezelligggggg! :D

Adios!

xxxxxxxxx <3

P.S. Nemen de Oostenrijkgangers die man van de kaart voor me mee? :D Zou ik echt niet erg vinden hoor! ;)

• 26 Februari 2010 - 20:43

Ellen:

haha nichy dan ben ik benieuwd watvoor man van een kaart ;) hihi

meis veel plezier dit weekend :D

kusj

• 26 Februari 2010 - 21:45

Marjan:

veel plezier morgen en niet pesten hé!;(