Halve stropdassen en vrouwenvoordelen - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu Halve stropdassen en vrouwenvoordelen - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu

Halve stropdassen en vrouwenvoordelen

Door: Francisca

Blijf op de hoogte en volg Francisca

11 Februari 2010 | Duitsland, Wiesbaden

Ja sorry.. we maken hier gewoon teveel mee, dus dan moet er vaak een nieuw verhaal komen!

Vandaag was het nog witter dan gister! En het sneeuwde ook toen we weggingen, dus we zagen er bijna uit als sneeuwpoppen toen we aankwamen bij het station! :D De foto in de sneeuw mislukte.. onze hoofden waren nog een beetje slaperig en dus bijna even wit als de sneeuw. Geen nieuwe foto op deze site dus ;).

Vanmorgen op kantoor aangekomen, sprak ik mijn supervisor via internet en die had de hele nacht niet geslapen door pijn in zijn mond (zit een ontsteking!). Dus die ging eerst naar de tandarts en die had daarna teveel pijn om naar kantoor te komen. Dus ik heb voornamelijk bij Anita mee zitten kijken! Was ook heel interessant!:D
We hebben ook nog een vergadering bijgewoond. Er zouden alleen Duitsers zijn die daarbij zouden zitten. Dus onze 'hoofd'supervisor zei tegen ons: 'maar het zal in het Duits zijn..". Dus wij weer:"Ooooooh we moeten toch ook Duits leren!"
Wij mee naar die vergadering en WE KONDEN HET GEWOON VOLGEN! :D Wel heel knap van ons :D Haha!

Vanmorgen toen we aankwamen op kantoor zagen we de Spanjaard al achter zijn computer zitten. En toen dacht ik: "Volgens mij zit zijn stropdas dubbel?!" Dus nog een keer goed kijken, zonder dat het natuurlijk te opvallend is. Maar wat bleek... de stropdas was AFGEKNIPT! Nahhh! "Zal wel mode zijn", dachten we nog. Oké.. ik weet het .. onze gedachten zijn niet altijd even goed, maar toch! ;)
Dus wij zitten aan onze lunch, zien we daar nog iemand lopen met een afgeknipte stropdas! :o NAH! Wij begrepen er niks meer van!! Jullie nog?
Dus ik had vanmiddag mijn supervisor aan de telefoon, zodat ik zijn bestanden kon opzoeken en hij me vanaf thuis dingen kon uitleggen. En hij vroeg aan mij of ik al een stropdas had afgeknipt? HAHAHAHA! DAT VERKLAART ALLES INEENS! :D Blijkt het soort van nationale stropdasafknipdag te zijn of iets dergelijks! Dus als je iemand met een stropdas ziet, mocht je die stropdas afknippen! JUIST! Heel logisch! XD

We zijn er trouwens vandaag achtergekomen.. dat als je een vrouw bent bij GM dat je toch echt voordelen hebt! :D HAHA! Elke keer wordt de deur voor ons opengehouden! Er zijn nogal veel mannen hier, dus dat gebeurt nogal vaak :D Vinden we helemaaaaal niet erg! :D

Tot snel!

Auf Wiederhören!

• 11 Februari 2010 - 19:35

Timo:

ZOZO toemaar hoor:P Ze zijn erg vrouw vriendelijk daar in dat verweggistan(A)

En met die stropdassen,, het blijkt maar weer dat het geen vooroordeel is wat wij tegen de Duitsers hebben maar dat het gewoon klopt!

Ik hoop voor je dat je het nog wel ff volhoud:P

Succes nog en leuk om je verhalen te lezen:D:D

Kusss xxx

• 11 Februari 2010 - 19:42

Mama:

Nationale stropdasafknipdag, heb al veel gehoord in mijn leven maar dit spant de kroon.
    Wat een luxe zeg het open houden van deuren dat dat nog bestaat.
    Gezellig weer
    xx mama

• 11 Februari 2010 - 21:50

Jeannet:

het is weer een mooi verhaal Francis, lijkt me erg gezellig daar.
    Zo beleef je nog 's wat.
    Is het niet iets voor hier al die saaie stroppen afknippen lijkt me wel wat.
    Nou meissie sterkte daar maar weer en tot horens.

• 11 Februari 2010 - 21:51

Jack:

En bedankt hee,

Ik had al niet zo veel stropdassen en nu is mijn mooiste stropdas ook nog eens gehalveerd.
    Wat een verhaal zeg, die duitsers sporen echt niet hoor.
    Ik ben blij dat het een Nationale halvestropdassendag was en geen Internationale halvestropdassendag.
    Nu heb ik het nog heel weten te houden.

Ik hoor je snel weer, hahaha.

Groetjes en een dikke knuffel,

(Oom) Jack