Spaanse grapjas en eerste berlinerbol! - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu Spaanse grapjas en eerste berlinerbol! - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu

Spaanse grapjas en eerste berlinerbol!

Door: Francisca

Blijf op de hoogte en volg Francisca

12 Februari 2010 | Duitsland, Wiesbaden

Vandaag was er weer de hoop om op hakken naar kantoor te gaan! Dus ik met vol goede moed naar het raam om te kijken hoe wit het was. WIT! :O Toch maar geen hakken, maar gympies en hakken in de tas! (toch wel handig zo'n grote handtas, voor de mensen die altijd zeggen dat ik een hutkoffer bij me heb ;))

Aangekomen op kantoor begonnen we met het dagelijkse ritueel: koffie drinken in de kantine! :D We gingen met een aantal koffie drinken, altijd gezellig! :D
Vandaag ook de eerste dingen zelf gedaan. Wel best spannend, want je zit te werken in een bizar grote database met allemaal gegevens.. Hopen dat je niks verkeerd doet (A) Maar alles ging goed :D

En de eerste Berlinerbol zit in onze buik :D Mmmhh wat zijn die dingen lekker! :D Omdat één van de collega's in de kamer verhuisd is van de ene afdeling aan de andere kant van de gang naar onze afdeling, had hij allemaal lekkere dingen meegenomen! Dus elke keer was er 'Stau' (file) in onze kamer :P Hahahaha!

En de Spanjaard op onze kamer is zooo grappig. Kan er niks aan doen, maar moet gewoon elke keer lachen om hem :D Hahahaha!Z'n accent is grappig en dan maakt hij nog opmerkingen! Te grappig! En hij praat zoooooooooooo veeeeel! :O

De eerste week zit erop bij GM! :D We survived!

Dit weekend is het carnaval! Dus wij gaan de echte Duitse carnaval opzoeken. Ik zal snel laten weten hoe dat is :D !!

Liefde uit Wiesbaden!

• 12 Februari 2010 - 20:23

Marjan:

Fijn dat jullie nu ook zelf aan de slag kunnen!
    Volgens mij is het daar een gezellige boel en nu maar carnavallen!:)

• 12 Februari 2010 - 20:43

Alva:

Spanjaarden, berlinerbollen, halve stropdassen, carnaval ...... en ik heb me laten wijsmaken dat je daar zit voor je studie !!!

• 12 Februari 2010 - 21:38

Stefan`:

Aaaigght
    Du habt vast eine bol fur mir:D
    werk je met acces dan?:p

• 12 Februari 2010 - 21:51

Yvonne:

Kennen jullie de duitse carnaval krakers al????Ben daar wel nieuwsgierig naae.
    Hahahahaha.
    Zo te lezen hebben jullie het echt naar je zin.
    Knap die lange verhalen.
    Hou vol..
    Groetjes vanaf de bank am süßersee

• 13 Februari 2010 - 20:32

Linda:

Hoe is de eerste week verlopen? Zo te lezen kan je inmiddels vloeiend spaans, duits, engels en nederlands spreken. Wanneer ga je Nederlandse taallessen organiseren voor GM haha!! veel plezier en lol met de duitse carnaval.