Verplicht verslag - Reisverslag uit Rüsselsheim, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu Verplicht verslag - Reisverslag uit Rüsselsheim, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu

Verplicht verslag

Door: Francisca

Blijf op de hoogte en volg Francisca

18 Februari 2010 | Duitsland, Rüsselsheim

Ondertussen heb ik al te vaak op mijn kop gekregen voor het feit dat ik nog steeds niks op mijn site heb gezet! I'm sorry!

Nu werd ik verplicht door Aniet om een verhaaltje te plaatsen. Dus jullie hebben dit verhaaltje aan haar te danken! :D

We zitten ondertussen de Spanjaard weer uit/toe te lachen! :D Hahahaha!
We leren steeds meer Spaans. Wij komen na 5 maanden terug in Nederland als echte talenwonders! (A)
Duits, Engels, Spaans en natuurlijk verleren we het Nederlands niet!

Tevens weten we nu hoe mannen denken als ze met een vrouw uiteten gaan! Als je zelf moet betalen ben je een lelijke vrouw; als je allebei zelf betaalt ben je een normale vrouw; als de man voor jou betaalt ben je een mooie vrouw en als hij voor jou betaalt EN je krijgt er een bloemetje of iets dergelijks bij, dan ben je een supermooie vrouw! (Wij wachten nog steeds op onze bloemtjes)

Elke dag worden we wel aangekeken in de trein. Mensen zie je dan denken: 'Wat voor taal spreken die?'
En gisteren werden we door een man aangesproken en die vroeg welke taal we spraken! Wij gingen een gesprek met hem aan & na verloop van tijd begon hij een verhaal te vertellen over de Paus (daar kwamen we later achter). Hij zei dat de paus had gezegd dat je altijd Hansaplast om je auto moest hebben, dat was veilig. Hij bedoelde hiermee dat god over je beschermde of iets dergelijks. HAHA! Juist! Gelukkig kunnen wij heel goed meelachen! :D En ik heb altijd een lopende EHBO-doos bij me (Aniet), dus met die Hansaplast zit het wel goed!

Liefs vanuit Rüsselsheim!
xxxxxx

• 18 Februari 2010 - 15:17

Henriette:

Misschien krijg je nog wel een bloementje van de Paus of van die mijn uit de trein???
    Niet te lang blijven wachten he

• 18 Februari 2010 - 18:09

Vrijwilliger:

Jaja dit bericht maak ik geheel vrijwillig, kijk toch stiekum iedere dag even of er wat nieuws staat.
    Tussen het msn'n door maar uhhh ben toch wel een beetje nieuwsgierig naar de foto's.
    Alweer een week voorbij de tijd gaat wel snel hè.
    Groetjes uit de Randstad

• 18 Februari 2010 - 20:10

Marjan:

Zeg noem je Aniet nu een doos?'
    Dat wordt ruzie dit weekend :)

• 18 Februari 2010 - 22:12

Jeannet:

Wel fijn om te weten wat je waard bent in deze tijd toch???? leer ik ook nog eens wat. Fijn dat jullie ook nog wat leren in deze stage periode groetjes vanuit het Haagje