1 + 1 = ? - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu 1 + 1 = ? - Reisverslag uit Wiesbaden, Duitsland van Francisca Verbarendse - WaarBenJij.nu

1 + 1 = ?

Door: Francisca

Blijf op de hoogte en volg Francisca

19 Februari 2010 | Duitsland, Wiesbaden

Liebe Freunden und Familie,

Na 2 dagen zonder begeleider te hebben gezeten (hij was in een face-to-face-vergadering), was hij er vandaag weer. Dus de dag begon zoals gewoonlijk weer met een bak koffie in de kantine en gelijk wat uitleg! :D

Verder de hele dag zitten luisteren naar wat hij allemaal uit te leggen heeft en gelijk meehelpen met het afmaken van de presentatie! Eind van de dag zei hij: Goed gedaan! :D:D

Vandaag hebben we onze collega's van de afdeling tijdens de lunch kennis laten maken met echte Hollandse STRIPPENKAART! Whahahaha! En natuurlijk werden er weer grapjes gemaakt door de Spanjaard en ook door mijn begeleider, de Indiër! XD
Wij hebben ook een mapje waar je onze ov-kaart en ov-chipkaart inzit. En op dat mapje staat: 1 + 1 = 1, aangezien de ov-kaart en de ov-chipkaart samen erin horen. Dus samen 1... Nou toen begonnen de grapjes weer :D Hahahaha! Wij, Nederlanders, kunnen gewoon niet rekenen! :P
Want wij denken dat 1 + 1, 1 is!!!

Vandaag weer een Nederlander ontmoet, maar die kwam van een hele andere afdeling. Mijn begeleider kende hem ook niet. Maar hij kwam wel voor hem ;) Haha..
Ik zei wat in het Nederlands tegen Aniet en toen zei hij: "Zo een Nederlandse kamer hier!" :D
Hij vroeg waar we vandaan kwamen, dus ik zei: "Rotterdam."
Hij: "Nou dat kan je wel horen inderdaad, haha."
Ik:"Maar eigenlijk kom ik uit Delft en zit ik in Rotterdam op school."
Hij:"Nou dan heb je het al goed opgepakt."
Dus ik heb blijkbaar een Rotterdams accent!
Hij was ook als stagiair bij GM begonnen en werkt hier dus nu. Dus misschien in de toekomst... :D Hahaha!

Tschüßßiiiiiiiiiii! (=doei)

• 19 Februari 2010 - 18:35

Hneriette:

Het zijn en blijvem toch Duitser niet echt slim he???

• 20 Februari 2010 - 08:19

Yvonne:

Weer een werkweek erop... gaat snel hè Grotjes van mij en W.O.G

• 20 Februari 2010 - 09:39

Jeannet:

Wat gaat de tijd snel 2 weken zitten er al weer op. We lezen in ieder geval wel dat je het nog steeds naar je zin hebt ga zo door. Houd je baas maar lekker bezig en 1+1 = toch 1 ???? liefs

• 20 Februari 2010 - 11:11

Marjan:

Wat hebben jullie een gezellige afdeling. En....jullie zijn nu vast lekkere dingen in aan het slaan.
    Want we komen er aan!

Gezellig hoor hier in Oostenrijk toch jullie verhalen te lezen super
    Groetjes van ons allemaal

• 21 Februari 2010 - 15:32

Jos Woudsma:

Hoi Francisca leuk om je verslag te lezen,volgens mij hebben jullie het helemaal naar je zin nou meiden groetjes jos xxxxxxxxx