Afgelopen 3 dagen!
Door: Francisca
Blijf op de hoogte en volg Francisca
22 Februari 2010 | Duitsland, Wiesbaden
Dit weekend is een lekker druk weekend geweest, maar was heeel gezellig :D
Zaterdagochtend zijn we begonnen met de wekelijkse schoonmaak. Alles weer lekker schoonmaken, zodat het ook nog goed ruikt hier in huis! :D We worden nog echte sterren in schoonmaken.. (uhum)..
Na de schoonmaak zijn we richting centraal station gelopen om in het winkelcentrum ernaast nog wat inkopen te doen. We hebben een usb-stick gekocht, zodat we alle foto's van dit avontuur gedurende 5 maanden kunnen plaatsen op de stick. Als onze computers ineens niet meer willen werken, hebben we in ieder geval daar de foto's nog opstaan! :D
Daarna nog even de supermarkt ingegaan en toen als bepakte ezels weer teruggelopen naar huis.. :)
Toen was het wachten op de familie Bes + rest :D...
Aniet kreeg een smsje dat ze over 15 minuten zouden arriveren volgens de TomTom, 5 minuten later kreeg ze een smsje dat ze over 10 minuten zouden arriveren. Dus wij stonden voor het raam te kijken of ze er al aankwamen. Na 10 minuten kwamen ze aan! Een hele invasie!! (grapje :D)
En heeeeeeeeeel veeel spullen voor ons :D:D (evergreens, soort koffie, bakjes, strijkdeken etc.).
Eerst even zitten kletsen en toen zijn we gaan kaarten. PESTEN! :D Altijd leuk!! Na heel wat potjes pesten, besloten we nog maar even memory te gaan spelen met 2 spellen kaarten. En ik kan je verzekeren: dat gaat niet zo snel! (Okéé..wel als je elke keer 2 dezelfde pakt, maar na 1x lukt dat niet zo snel meer ;) )
Toen was het luchtbedden neerleggen, wat ook lekker soepel ging (uhum) :D en toen slapennnnn!
De volgende dag zijn we naar de Starbucks gegaan (dat was het enige dat open was) en daar hebben we wat gedronken. Daarna zijn we verder gegaan naar het centrum en hebben daar nog even rond gelopen. :D
Na het avondeten zijn ze weer richting Nederland gegaan :(. Het was erg gezellig!
Nu wachten op komend weekend! :D:D Dan komen mama en Stefan langs!!
Vandaag was er weer een werkdag. Ik werd vanmorgen al gelijk door de Spanjaard aan het werk gezet, aangezien de presentatie voor 's middags veranderd moest worden en mijn begeleider was er nog niet. Niet veel later kwam hij aan en hoefde hij zijn presentatie niet meer te veranderen. ;)
De Spanjaard had nogal problemen met mijn achternaam. Hij ging mij een mailtje sturen, dus vroeg om mijn family name. Dus wat zeg ik: Verbarendse.
Nou hij wist niet wat hij hoorde..XD
Aan het eind van de middag begon de Spanjaard weer van alles uit te leggen aan Aniet en mijn begeleider aan mij, dus we waren pas heel laat thuis. De grappige Spanjaard wilde ook nog even een report (voor school) van Aniet bijwerken, dus het ging lekker snel :D Hahaha..
We zaten in dezelfde trein als mijn begeleider, een andere collega uit de kamer en nog een andere man van de afdeling die heel vaak bij mijn begeleider langskomt. Dus was gezellig! We kregen hele verhalen over Nederland te horen, aangezien mijn begeleider daar heeft gewoond even. Was wel grappig.. hij kon namelijk de namen van steden niet uitspreken: Delf (ipv DelfT) & Den Haag (met een heeeeele zachte G) etc etc. :D Hahahaha!
Eindelijk thuis aangekomen, was het tijd voor het schrijven van een verhaaltje! Die dus nu is afgelopen! :D
Viele Liebe aus Wiesbaden!
xxxxxxxx
23 Februari 2010 - 12:07
Het was zeer zeker een zeer gezellig weekend! :D Hopelijk komt zo'n weekend vaker voor, hihi!
xxx vanaf de andere kant van de kamer :P -
23 Februari 2010 - 18:40
Marjan:
Nou Frannie, bedankt dat de invasie mocht komen!:) Het was super gezellig en je hebt het overleefd!!! Wat kan jij pesten!;) -
23 Februari 2010 - 20:21
Ellen:
klink allemaal heel erg gezellig nichy :D
leuk dat je mamma en steef langs komen nog een logeerpartij :P
groetjes van mijn pappa en mamma en een pootje van Patch ;) en veel liefs en een knuffel van mij :D -
24 Februari 2010 - 11:21
Sjon Bruinen:
Frann!
Mooi dat je het zoveel naar je zin hebt.
Ik blijf je leuke verhalen lezen ook al heb ik daardoor al een hele ochtend op mijn stage verspeelt :p -
25 Februari 2010 - 19:08
Naat:
Ik ga echt in protest hoor... dat bericht van mij staat er nog steeds niet tussen:'( En hij was zo leuk!:(
Nou dan maar in het kort:
Veel plezier nog daar & je mag bij mij komen schoonmaken als je weer terug bent(A)
Liefs!XxX